Rabu, 22 Januari 2014

Brodara 'International Services - Što načina transporta koristiti

Brodara 'International Services - Što načina transporta koristiti

Postoji nekoliko špedicije koje isporučiti robu samo unutar iste zemlje. Obično, međunarodna usluga brodarima 'su prilično veliko. Većina su u stanju organizirati bilo koji način prijevoza proizvoda za svoje klijente. Vi ćete svakako dobiti savjet i pomoć koju vam je potrebna da donese odluku, ali konačni izbor je na vama. Zato je važno znati što je više moguće o dostupnim opcijama i biti u stanju da jasno definirate svoje potrebe.

Izbori prijevoza koje možete izabrati iz uključuje cestovnom, željezničkom, mora i zraka. Naravno, raspon opcija može biti ograničen, ovisno o početnoj lokaciji robe i njihove konačne destinacije. Na primjer, ako želite koristiti međunarodne usluge brodarima 'za transport robe iz Novog Zelanda u Australiju ili iz SAD u Europu, te će imati Administrativni Kepala Sekolah samo dvije varijante - mora i zraka. Uzimajući, ova ograničenja u obzir, možete lako definirati kriterije koje ćete bazirati svoj izbor na.

Ono što je priroda vašeg proizvoda? Koje su težine, veličine i zapremine robe? Lakokvarljivih proizvode kao što su voće i povrće zahtijevaju brže shipping iz jedne zemlje u drugu, tako da oni mogu efikasno očuvana. U ovom slučaju, brzina bi trebao biti vodeći kriterij prilikom izbora. Većina kompanija izvozi velike količine robe sa značajnim težine i to je razlog zašto pomorski transport je često preferira za međunarodna špedicija cd adm . Ovaj način prijevoza je pogodan za robu sa čudnim oblicima i veličinama. S druge strane, za mali volumen robe i vazdušnog saobraćaja može biti jeftinije.

Koliko je važno su brzinu i sigurnost za vas? Nesumnjivo, najbrži izbor prijevoza je zrak. Međutim, to je obično najskuplji međunarodnih usluga svih brodara ", kao i. U tom slučaju, morate znati točno koliko će vas mnogo brže isporuke košta i da li si možete priuštiti da platite cijenu.

Kada je u pitanju sigurnost, morate uzeti u obzir rizike povezane s različitim vrstama prijevoza. Na primjer, air transport nesreće je mnogo manje vjerojatno od drumskom saobraćaju nesreću. Međutim, u slučaju pada aviona, rizik da RPP 2013 SMP robe koja se u potpunosti uništena je puta veća.

Koliko možete priuštiti da platite za prijevoz svoje robe? To je najbolje da se uporedi troškove svakog načina transporta za određeni proizvod u zavisnosti od prirode, veličina i volumen. To će vam pomoći da napravite pravi izbor između međunarodnih usluga brodarima '.
http://indonesiatier.blogspot.com/2014/01/blog-post.html

Tidak ada komentar:

Posting Komentar